luni, 1 decembrie 2008

CFR Cluj - Gaz Metan

In dupa amiaza zilei de ieri, strainii de la CFR Cluj au jucat ultimul meci din acest tur de campionat in compania formatiei Gaz Metan Medias.
CFR Cluj trebuia sa castige la 3 goluri diferenta pentru a termina pe primul loc in cazul in care Steaua nu castiga la aceeasi diferenta, lucru aproape imposobil dupa ultimele jocuri ale Stelei si dupa fotbalul practic. Asadar, obiectivul CFR-ului, acesta era, de a castiga la o diferenta de 3 goluri, pentru a termina turul pe locul 3, si pentru a avea o iarna linistita. Toate lucrurile au decurs normal pentru CFR Cluj, care a si reusit sa marcheze prin Gabi Muresan din lovitura libera. Toate lucrurile au decurs normal, pana prin minutul 88 cand Gaz Metan Medias a reusit sa egaleze printr-un sut din coltul careului de 16m. Cei de la CFR Cluj se vedeau astfel cu numai 2 minute ramase din joc, nevoiti sa mai marcheze o data pentru a nu se face de rusine pe teren propiu impotriva lui Gaz Metan Medias, si CFR CLuj a reusit minunea, atunci cand nu mai credea nimeni, prin golul lui Sebastian Dubarbier, marcat cu numai cateva secunde inainte de finalul meciului, gol care a salvat vacanta jucatorilor de la CFR Cluj, vacanta ce nu se anunta deloc linistita in caz ca terminau la egalitate meciul cu Gaz Metan.
Asadar, CFR Cluj - Gaz Metan Medias 2-1, si CFR termina turul de campionat pe locul 4, la numai 5 puncte de Dinamo, si 6 puncte de liderul Unirea Urziceni.

Niciun comentariu: