miercuri, 14 ianuarie 2009

Filmata cand facea sex cu fiul de 13 ani

Primarul Cristian Popescu-Piedone a intrat in posesia unor inregistrari in care o angajata de la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4 intretinea relatii sexuale cu baiatul ei, dar si cu un tanar de 20 de ani, bolnav de autism, pe care-l avea in ingrijire. In urma unei anchete, edilul Sectorului 4 i-a desfacut contractul de munca.



Claudia Voicu Ionela Chircu


O angajata de la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4 este protagonista unui scandal monstruos. Femeia a fost filmata cu un telefon mobil in timp ce abuza sexual un tanar de 20 de ani, bolnav de autism si oligofrenie, pe care-l avea in ingrijire. De asemenea, intr-o alta inregistrare, ea apare facand sex cu propriul fiu, in varsta de 13 ani. Imaginile pornografice au ajuns in posesia primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, care s-a dus personal la locul unde se consumau partidele de sex. "Am fost informat ca unul dintre cei sase copii cu dizabilitati, institutionalizati in apartamentul de tip familial Gulliver, situat pe strada Ionescu Gheorghe nr. 7, era abuzat sexual de ingrijitoarea Laura Florentina Cristea, angajat al Directiei Generale de Asistenta Sociala Sector 4. Luni noapte am descins aici, iar in fata probelor de netagaduit, ingrijitoarea si-a recunoscut vinovatia. Am dispus de urgenta desfacerea contractului de munca al acesteia", ne-a declarat primarul Cristian Popescu-Piedone. Daca in ceea ce-l priveste pe tanarul bolnav de autism femeia de 33 de ani s-a limitat la a-i face acestuia sex oral, cu baietelul ei intretinea relatii sexuale normale, dar obisnuia sa-l supuna si la perversiuni. Mai mult, ingrijitoarei ii placea sa se autostimuleze in fata celor doi tineri, folosindu-se de o banana.
Laura Florentina Cristea este casatorita si lucra la Directia Generala de Asistenta Sociala Sector 4 de un an. Politia face cercetari in acest caz.

Niciun comentariu: