luni, 1 decembrie 2008

Fotbalisti cu blog

Am observat in ultimul timp, ultimul, timp fiind ultimii doi ani, dar mai ales ultimele doua luni, ca toata lumea isi face blog, acum blogul e ceva la moda, si daca nu ai blog, aproape ca nu existi, este un fel de hi5, cum sa nu ai cont de hi5 ?! Toata lumea trebuie sa aiba cont de hi5 !!! :))
La fel si cu blogurile, acum mai nou, toata lumea are blog, inclusiv fotbalistii. Sunt din ce in ce mai multi fotbalisti care au blog.
Din lumea bloggerilor, se pare ca fac parte fotbalisti foarte cunoscuti ai Romaniei. Fotbalistii bloggeri gasiti de mine pana acum, sunt Bogdan Lobont, care scrie pe www.bogdanlobont.ro/blog
Bogdan nu scrie foarte des pe blog, are destul de putine posturi, ultimul post fiind din 5 noiembrie, dar nu asta e important, cel mai important este ca ARE BLOG.
Un alt fotbalist cu blog, tot jucator al lui Dinamo ca si Lobont, este Marius Niculae. Blogul lui Marius Niculae este www.mariusniculae.ro/blog Nici Marius Niculae nu posteaza foarte mult pe blog, ultimul sau post fiind din perioada Campionatului European de Fotbal.
Acum sa trecem de la Dinamo la Steaua, si sa va prezint pe un fotbalist al Stelei care are blog, ma rog, nu este chiar al Stelei, dar joaca la Steaua. Este vorba despre George Ogararu, care scrie pe blogul www.ogararu.ro/blog Interesant la blogul lui Ogararu este poza din headerul blogului, o poza cu Ogararu alb negru, o poza in care seamana izbitor de bine Maradona. Ogararu are si cateva vedete in blogroll, este vorba de Schneider si Heitinga de la Ajax, iar un alt link din blogrollul lui Ogararu, este gsp.ro
Ogararu vad ca posteaza destul de des, si este cam cel mai activi dintre cei prezentati aici, ultimul post fiind din 20 noiembrie, imediat dupa ce Ogararu s-a accidentat la jocul echipei nationale impotriva Georgiei.
Si capitanul nationalei noastre, dupa cum probabil va asteptati, are blog. Este vorba de www.cristianchivu.ro/blog Nici Cristi Chivu nu scrie foarte mult, vad ca acum are si o problema cu blogul, un post foarte ciudat. Interesant este ca, Chivu are si un forum atasat blogului, un forum destul de populat cu 700 si ceva de membri. Forumul este in romana, dar are si o sectiune italiana si una in engleza, cea italiana fiind destul de populata de asemenea.
Ultimul, dar nu cel din urma, este liderul nationalei noastre, Adrian Mutu. Blogul lui Adi Mutu, il gasiti la adresa www.adrianmutu.com Adi Mutu nu scrie foarte des, dar scrie destul, se vede ca nu este un blog abandonat, oricum cele mai multe posturi sunt din perioada campionatului european. Adrian Mutu are o galerie de poze, si o sectiune de stiri, care probabil ii este updatata de cineva. Dasemenea gasiti id-ul lui Adrian Mutu la el pe blog, profilul de hi5, profilul de facebook, si o sectiune video cu Mutu.
Cam atat deocamdata despre fotbalistii cu blog, daca o sa mai gasesc vreo unul, voi scrie un post referitor la blogul sau, sa vedem, ar fi interesant sa vedem un blog al lui Banel Nicolita :))

Niciun comentariu: