joi, 18 decembrie 2008

Craciun si anul nou

Doresc sa va prezint cateva site-uri de Craciun gasit de mine, ce se pot dovedi foarte utile cu ocazia Sarbatorilor de iarna. Este vorba de doua site-uri de felicitari de Craciun, felicitaricraciun.info si felicitaricraciun.blogspot.com. Cele doua site-uri, sunt defapt doua bloguri unde gasiti o gama larga de felicitari de Craciun pentru toate gusturile. Va pot spune doar cateva categorii care mie mi-au placut, felicitari sexy de Craciun, felicitari pentru prieteni, si felicitari pentru familie.
Un alt blog de Craciun ar fi pozecraciun.info, blog cu poze de Craciun pe toate gusturile. Pe blog sunt postate periodic poze de Craciun din cate pot observat, sortate pe categorii, iar pe blog este o navigare destul de usoara si placuta.
Acum sa trecem de la poze si felicitari, la alt domeniu, si anum colindele. Pentru colinde, va pot recomanda site-ul hrusca.info blog cu colinde text si audio ale lui Stefan Hrusca, si blogul colindedecraciun.info blog cu diverse colinde de Craciun si de anul nou.
Acum ca v-am pus la punct cu felicitarile si colindele, trebuie sa va vorbesc putin si despre mesajele de Craciun. Cel mai bun site gasit de mine cu mesaje de Craciun, este mesajecraciun.info. Am vazut ca mesajele sunt foarte dragute, si sortate pe categorii, astfel veti gasi cu siguranta mesajul perfect pentru cei dragi.
Acum sa ne indreptam atenti catre anul nou, pentru ca dupa Craciun, bineinteles ca urmeaza anul nou, si vom avea nevoie si de unde site cu resurse de anul nou. Ei bine, anulnou.info este site-ul perfect. Pe blogul de anul nou, veti gasi colinde de anul nou, felicitari de anul nou, urari si mesaje de anul nou, traditii si obiceiuri de anul nou, colinde text si audio de anul nou si multe altele. Cam acestea ar fi blogurile si site-urile de Craciun si anul nou pe care vi le-as recomanda. Sper sa va fie de ajutor. Sarbatori fericite la toata lumea !!!

Niciun comentariu: