duminică, 30 noiembrie 2008

Playboy

In acest articol, doresc sa vorbesc despre revista Playboy. Dupa cum stiti, revista Playboy, este o revista pentru adulti in care diverse gagici, mai mult sau mai putin din show-biz-ul romanesc, pozeaza goale. Cele mai cunoscute femei care au pozat in playboy Romania ar fi Anda Adam, Andreea Antonescu, Loredana Groza, Andreea Mantea, Cosmina Pasarin, Ana Maria Ferentz ( fosta solista a trupei Demmo ), Dana Savuica ( pe coperta a primului numar al revistei Playboy Romania ), Daniela Gyorfi, Gina Pistol, Nicoleta Luciu ( fosta miss Romania ), Andreea Banica si multe altele.
Acum sa va spun si cateva lucruri despre unele vedete mentionate mai sus, si despre legatura lor cu Playboy.
Asadar, Dana Savuica a fost deschizatoarea de drumuri, si a fost cea care a pozat in primul numar al Revistei Playboy in Romania.
Dupa Dana Savuica, si Daniela Gyorfi s-a repezit sa pozeze pentru revista Playboy Romania, insa cel de-al doilea numar al revistei, nu a avut acelasi succes ca si primul si a nascut in imens scandal in show-bizul romanesc, Daniela Gyorfi acuzandu-i pe cei de la Playboy ca au ales cele mai nereusite poze si cele care ii dezavantajeaza sanii abia mariti dupa un implant cu silicon.
Andreea Antonescu, era la vremea pe cand a pozat in Playboy una dintre cele mai ravnite femei din Romania, desi avea o varsta destul de frageda, si inca mai facea parte din una din cele mai de succes trupe ale Romaniei, Andre. Cu statul de cea mai ravnita femeie din Romania la vremea respectiva, Andreea Antonescu, a reusit sa scoata multi bani din buzunarul revistei Playboy, detinand suma record, este vorba de 50.000 de euro, bani foarte multi la vremea respectiv. Andreea Antonescu a devenit astfel cea mai scumpa vedeta care a pozat in revista Playboy Romania, recordul ei nu a fost batut nici pana astazi.
Loredana Groza este vedeta care a adus cele mai mari incasari revistei Playboy.
Numarul Playboy, cu Loredana Groza pe coperta, a fost cel mai vandut numar al revistei Playboy Romania de pana acum.
Cam asta ar fi istoria Playboy Romania de pana acum, cele care au intrat in istorie ar cam fi Loredana Groza si Andreea Antonescu, cele doua vedete care detin si doua recorduri ale revistei Playboy Romania.
Dar nu despre asta am vrut sa va vorbesc. Initial cand am inceput sa scriu articolul, aveam cu totul si cu totul altceva in cap, dar am deviat mult de la subiect. Vroiam sa va vorbesc despre cat de mult vedete, personalitati si femei foarte cunoscute si respectabile din Romania pozau in revista Playboy, si despre faptul ca acum nici una din marile dive ale Romaniei nu se mai incumeta sa pozeze in playboy, ba mai mult nici macar vedetelea astea mai de "doi lei" nu vor sa pozeze in revista Playboy, probabil gandindu-se ca-si strica imaginea.

Niciun comentariu: