duminică, 30 noiembrie 2008

Gigi becali se retrage din politica

Gigi Becali anunta ca va renunta la viata politica si chiar si la viata sa mediatica. Gigi Becali este suparat tare dupa ce a pierdut alegerile.
Mai jos puteti citi o declaratie a lui Gigi Becali chiar dinainte de alegeri, dar prin care se intelege ca Becali era aproape sigur ca va pierde alegerile:

"Nu suntem inca destul de puternici ca sa castigam, dar acum incepe sa incolteasca samanta partidului, ca sa ajungem la guvernare



Ar fi destul de ciudat pentru Gigi Becali sa se retraga din viata politica, dar mai ales din cea mediatica, ceea ce ar insemna ca Gigi Becali sa nu mai apara toata ziua pe la TV cu tot felul de declaratii. Eu personal nu cred ca Gigi Becali este in stare sa stea departe de reporteri, TV si declaratii, mai ales acum ca echipa sa Steaua Bucuresti nu trece prin cea mai buna perioada.
Oricum, chiar daca ar fi sa se retraga din viata privata, tot trebuie sa iasa macar putin in stilul Becali si sa ne spuna ce are de spus, daca nu despre politica, macar despre Steaua sau poate chiar despre antrenorul Dorinel Munteanu. Ramane de vazut ce va face Gigi Becali in zilele urmatoare, dupa cum spuneam, eu nu cred intr-o "retragere" din viata privata a "razboinicului luminii"

Niciun comentariu: