sâmbătă, 29 noiembrie 2008

Dinamo - FC Arges

Tocmai s-a incheiat meciul dintre Dinamo si FC Arges din Stefan Cel Mare cu scorul de 2-0 in favoarea lui Dinamo.
FC Arges a inceput meciul in forta printr-o bara la poarta lui Dolha, dar pana la pauza s-au stins si nu au mai fost faze spectaculoase, poate si din cauza unei cete dese.
Dupa pauza, Dinamo a inceput mai tare meciul cu cateva ocazii la poarta Argesului. Prin minutul 60, un jucator al lui FC Arges a scos cu mana de pe linia portii un sut al lui Ropotan, care i-a refuzat un gol ce ar fi putut insemna impacarea cu suporterii dupa episodul "Steaua e numai una". Dinamo a obtinut un penalty in urma acelei faze, iar un jucator al lui FC Arges a fost eliminat, insa Danciulescu a ratat penalty-ul care putea aduce deschiderea scorului in Stefan Cel Mare.
In cele din urma Dinamo a reusit sa puncteze prin Adrian Cristea care si-a dat si tricoul jos dupa gol, iar pe dedesubt avea un tricou alb cu numarul 3 pe fata si numarul 18 pe spate, acestea fiind numerele celor doi jucatori exclusi din lotul lui Dinamo, Goian si Pulhac. Scorul de 2-0 a fost stabilit de Miranda in ultimele secunde ale meciului dupa o pasa a lui Andrei Cristea.

Niciun comentariu: