duminică, 30 noiembrie 2008

Alonia - messenger romanesc

Alonia este un nou serviciu romanesc, in principal de instant messaging, deci un messenger romanesc practic, dar Alonia ofera si multe alte facilitati.
Cei de la PRO TV au anuntat ca Alonia se va lansa abia maine, dar toate serviciile vad ca sunt complet functionale, tocmai mi-am descarcat messengerul Alonia si functioneza, tot site-ul este functional, dar lansarea oficiala este anuntata maine.
Site-ul oficial Alonia, si site-ul de unde puteti descarca Alonia messenger, este http://www.alonia.ro/
Site-ul dispune de o sectiune de help si insctructiuni, o sectiune de unde poate fi descarcat messengerul Alonia, si chiar si un forum care nu are insa foarte multe mesaje deocamdata.
Cu messengerul Alonia, puteti discuta cu alti prieteni care detin un cont de messenger Alonia, dar si cu cei care au conturi la yahoo, msn sau hotmail, pe care ii puteti adauga si in lista messului. Deasemenea cu messengerul Alonia, puteti si sa faceti conferinte audio de la PC la PC si puteti chiar sa sunati pe telefon, in tara sau in strainatate, la un pret foarte mic anunta ei. Plata apelurilor catre telefoane, se va face prin achizitionarea de credite Alonia.
Messengerul pare destul de usor de folosit, are o interfata prietenoasa si cam atat ar fi de spus despre Alonia, "primul messenger romanesc" cum spun deja unii, desi inca mai sunt cateva dar nu foarte active. Inca nu m-am jucat foarte mult cu messul Alonia, si deocamdata nu va pot spune mai multe, dar voi incerca sa revin cu mai multe detalii despre Alonia messenger si site-ul Alonia.ro

Niciun comentariu: